Què és l'assignatura Estada a l'Empresa

L'assignatura d'Estada a l'Empresa és una optativa general per tot el primer de batxillerat que implica la realització d'una fase d'FCT (Formació en Centres de Treball).
Des del curs 2008-2009, tenim signat un acord amb la cooperativa EROSKI per a la realització de les 70h de pràctiques que té dissenyades el currículum de l'assignatura.

Tasques ha desenvolupar en la fase d'FCT

Calendari d'entrega de tasques

dilluns, 14 de febrer del 2011

Comencem les estades a l'empresa EROSKI.

Estades a l'empresa EROSKI.

Després d'haver completat la fase teòrica, finalment els alumnes que enguany cursen l’assignatura optativa de primer de Batxillerat Estada en l’empresa començaren el període de pràctiques formatives la segona quinzena del mes de febrer, a l'empresa EROSKI.

Aquestes pràctiques tenen una durada de 70 hores i s’allargaran fins a final de curs. Els alumnes assistiran una horabaixa a la setmana durant quatre hores al centre de treball assignat.

L'estada a l'empresa l'hem centrat en dos parts importants:

  • Part teòrico-pràctica- A la qual els alumnes hauran de completar una sèrie d'activitats al centre de treball que hem programat des del institut amb l'ajuda del departament de Recursos Humans, i el departament de Formació del Personal de l'empresa EROSKi. Aquestes activitats tenen per objectiu posar en pràctica els continguts teòrics vists a classe.

  • Part formativo-pràctica. Aquesta part consisteix en el desenvolupament per part dels alumnes d'una sèrie d'activitats dins del centre de treball coordinades amb el departament de personal, que tenen per objectiu que l'alumne prengui contacte amb el funcionament d'una empresa, sigui conscient del que representa el fet d'ocupar un lloc de feina, incidint en aspectes que considerem tan importants com responsabilitat, puntualitat, relacions socials,...

Als pares i tutors,

La finalitat d'aquesta assignatura no és que l'alumne assoleixi unes capacitats i competències laborals, aquesta aspiració la reservaríem més a les pràctiques formatives que podem trobar a un cicle formatiu o unes pràctiques pròpies d'un grau o postgrau universitari.

L'objectiu ( i el desig amb el que treballem) és que l'alumne entri en contacte amb el món laboral i el seu sistema de relacions socials i laborals, la qual cosa li permeti obtenir uns coneixements complementaris que li facilitin enfocar amb garanties el seu projecte de futur acadèmic i professional.

Per qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, podeu fer-ho directament o través de la següent adreça de correu electrònic : bendinatestadaempresa@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada